Tag "кардинал Андерс Арборелиус"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Нов апел на Папата за култура на средба

Папата Фрањо во петок 12 февруари 2021 година во Ватикан ги прими претставниците на Европскиот институт за меѓународни студии и кардиналот Андерс Арборелиус.