Tag "кардинал Алберт Ванхое"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата изрази сочувство по повод смртта на кардинал Алберт Ванхое

Папата Фрањо упати писмо со сочувство до исусовецот патер Мануел Морујау директор на исусовачката резиденција Сан Пиетро Канисио во Рим по повод смртта на најстариот кардиналот Алберт Ванхое.