Tag "Кардиналски совет; Грег Бурке"

Врати се на почетна
Ватикан

Заврши XVI состанок на Кардиналскиот совет

Во Ватикан, на 14 септември 2016 заврши состанокот наКардиналскиот совет, составен од девет кардинали, кој започна во понеделникот на 12 септември.