Tag "кардиналот Марио Зенари"

Врати се на почетна
Вести Свет

Кардинал Зенари за состојбата во Сирија

Многу се остри зборовите со кои кардиналот Марио Зенари, апостолскиот нунциј во Сирија се осврна на опасноста од бомбардирањето на таа земја.