Tag "кардиналот Алберт Малколм Рајнит Патабендиге Дон"

Врати се на почетна
Вести Свет

Кардинал Рајнит: Да го следиме Христовиот пример на крстот

Сите наши католички заедници ги повикавме на мир, да не ја земаат правдата во свои раце и погребите да се одвиваат во мир.