Tag "кардинали Федерико Ломбарди"

Врати се на почетна
Ватикан

Атмосферата на Синодата е позитивна и со голема соработка

Писмото на некои синодални оци до папата Фрањо е доверливо и објавеното од страна на некои медиуми не одговара ниту на текстот ниту на потписниците, уште повеќе што четворица од