Tag "канцер"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Месечна молитвена накана на епископот Стојанов за март 2023 година

Месечната молитвена накана на епископот Стојанов за месец март 2023 година е посветена за болните, посебно фокусирајќи на оние кои боледуваат од канцер и други тешки и неизлечиви болести, а