Tag "канинизација"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ватикан: Литургиска прослава по повод десетгодишнината од канонизацијата на Иван Павле II

Евхаристиската прослава по повод десетгодишнината од канонизацијата на папата Иван Павле II ќе биде на 27 април 2024 година во 17.00 часот во базиликата Свети Петар, а ќе ја предводи