Tag "канзено поправен дом"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо го започна Велигденското Тродневие со затворениците

По прекинот поради пандемијата, папата Фрањо го продолжи својот обичај обредот миење нозе да го извршува во затвори или други места каде што се среќава човечка ранливост.