Tag "камп Алфа"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до младите: Господ сака прашања!

Речиси 350 млади луѓе од Италија и други делови од Европа деновиве учествуваат во летниот духовен камп Алфа на југот на Италија, во градот Макија д’Исерна, но во петок 5