Tag "Камерино – Сансеверино"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ќе посети италијански регион разрушен од земјотрес

Најавената посета на жртвите од земјотресот во надбискупијата Камерино – Сансеверино во италијанскиот регион Марче, за локалните верници е знак на надеж, во поглед на спорото напредување при обновата