Tag "Камбовски"

Врати се на почетна
Македонија

Свечена академија во МАНУ во чест на Јосип Јурај Штросмаер

Во организација на Католичката црква во Макеоднија, Претседателот на РМ проф.д-р Ѓорге Иванов и Македонската академија за науките и уметностите во четврток 11 јуни 2015 година беше