Tag "како и на многу други наши браќа и сестри нѐ поттикнуваат и ние да го предадеме нашиот живот како дар на љубовта кон браќата"

Врати се на почетна
Ватикан

Животот не престанува пред гробниот камен

Ајде со сето свое срце да навлеземе во тајната, која Литургијата на Црквата ни ја нуди во пасхалното тродневие и да ги доживееме страдањата, смртта и воскресението на Исус.