Tag "италијанци"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата до младите: Кревајте врева цела ноќ

Папата Фрањо разговараше во директна видео врска со 90 илјади италијански млади учесници на Светскиот ден на млади (СДМ) во Краков, на „Празникот на Италијанците”,