Tag "Италијанско здружение на наставници католици"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Да се обнови пактот помеѓу училиштето и семејството

Треба да се обнови воспитниот сојуз помеѓу училиштето и семејството, кој веќе подолго време е во криза – истакна папата Фрањо во говорот до присутните 400 учесниците на XXI национален