Tag "Италијанското онколошко здружение"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо: Болниот човек не е трошок

Барајте надеж и истрајте да бидете блиску до болните – го поттикна Папата Италијанското онколошко здружение и напомена, колкава е горчината пред одлуката за смртта; евтаназијата не е знак на