Tag "Италијанското здружение против леукемија и лимфома (AIL)"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Да се грижиш за болниот значи да се грижиш за неговото тело и дух

Папата Фрањо ги прими во аудиенција членовите на Италијанското здружние против леукемија и лимфома и посебни мисли упати до болните, уверувајќи ги дека во своето страдање не се сами.