Tag "италијански Национален сојуз на професионален медицински персонал"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата го поттикна медицинскиот персонал да ги допира болните, како што правел Исус

Папата Фрањо ги повика медицинските сестри и здрвствените работници да ја остваруваат незаменливата задача на хуманизација во растресеното општество – обраќајќи се на претставниците од италијанскиот Национален сојуз на професионален