Tag "италијанските индустријалци"

Врати се на почетна
Ватикан

Праведноста треба да биде водач на претприемачите

Денес е јубилеј на италијанските индустријалци, апсолутна новост во рамките на Светата година. Повеќе од седум илјади индустријалци од цела Италија во салата Павле VI