Tag "Италијанскиот сојуз на лекари педијатри"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Исус пример за однесување со децата

На 21 март 2019 година папата Фрањо прими во аудиенција 20 членови на Италијанскиот сојуз на лекари педијатри по повод 40 годишнината од неговото основање.