Tag "Италијанскиот сојуз на католички неделници"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Важно е да се обезбеди постоењето на католичкиот печат

Членови на различни публикации и католички неделници беа на аудиенција кај Папата, на 16 декември 2017 година. Вие ја имате една од најважните задачи или подобро, послание во денешниот свет