Tag "италијанскиот Национален совет за борбата против лихварството"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо: Корупцијата продира насекаде

Потребно е да се одржи на високо ниво вниманието кон жртвите на подмолното насилство од лихварството – напиша папата Фрањо во писмото кое го испрати до италијанскиот Национален совет за