Tag "Италијанскиот женски центар"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Жените можат да бидат протагонисти на промените

Обраќајќи им се на членовите на Италијанскиот женски центар, Папата ја истакна важноста на нивниот придонес, кој може да го промени начинот на управување со светот и со тоа да