Tag "Италијанска радиотелевизија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Документарна серија за „Папската болница“

Во недела 28 октомври 2018 година на третата програма на Италијанската радиотелевизија започна прикажувањето на документарната серија за педијатриската болница „Bambino Gesù”.