Tag "Италијанска католичка акција"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Загубата на детски животи нека ги допре срцата на оние кои можат да ја запрат војната

На средбата со младите членови на Италијанската католичка акција папата Фрањо ги насочи своите мисли кон децата кои страдаат од војната во Газа, Украина и Јемен. Ги потсети момчињата и