Tag "Италијанска заедница за заеднички живот"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Вие сте повикани да се посветите на општото добро

„Ако христијаните се ослободат од директната одговорност во политиката, тоа би значело дека се менува мисијата на верниците лаици, повикани да бидат сол и светлина на светот“.