Tag "италијанската Национална управа за борба против мафијата и тероризмот"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Мафијата и тероризмот се израз на културата на смртта

Појавата на  мафијата, која треба да се спречи и да се сузбива е израз на културата на смртта