Tag "Италиија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Кардинал Паролин: Потребно е да се слушнат земјоделците

Ватиканскиот државен секретар, кардинал Пјетро Паролин, одговараше на прашања на новинарите на маргините на настанот по повод 40-годишнината од Договорот за измена на Конкордатот меѓу Италијанската Република и Светиот Престол