Tag "Исус божествен работник“"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата донира за фондацијата „Исус божествен работник“

Папата Фрањо донира милион евра за новата фондација која ќе им помага на Римјаните погодени од економската криза предизвикана од коронавирусот