Tag "Исусовската служба за бегалци – ЈРС"

Врати се на почетна
Вести Свет

ЈРС и УНИЦЕФ во Хрватска заедно им помагаат на децата бегалци

Исусовската служба за бегалци – ЈРС, во соработка со УНИЦЕФ Хрватска, секојдневно работи во Прифатилиште за баратели на азил во Загреб замислен како безбедно место за деца баратели на азил.