Tag "Источно католичка мелхитска Црква"

Врати се на почетна
Вести Свет

Папата го прифати повлекувањето на патријархот Григориј III

Папата Фрањо го прифати повлекувањето на Григориј III, Лахам патријарх на Антиохија,