Tag "Источна католичка црква"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Епископот Стојанов во Рим учествува на состанок на Источно католичките Цркви

Н.В.П. монс д-р Киро Стојанов учествува на состанокот на Источните католички епископи, кој ќе трае од 12 до 14 септември 2019 година во Рим.