Tag "исповедници"

Врати се на почетна
Ватикан

Исповедта: „Најрадикално еколошко дело“

На крајот на времињата, ќе ни се суди врз основа на Христовата вистина, вистината за нашата љубов кон него. Меѓутоа, само Христос може да не направи способни вистински да го