Tag "искупската конференција на Босна и Херцеговина"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Бискупите на Бискупската конференција на Босна и Херцеговина се сретнаа со папата Фрањо, во склоп на посетата „ad limina Apostolorum”

На 6 мај, бискупите на Бискупската конференција на Босна и Херцеговина имаа средба со Папата во Ватикан во рамките на нивната официјална посета на Светиот Отец и телата на Римската