Tag "Исак Херцог"

Врати се на почетна
Вести Свет

Израелскиот претседател ја потврди неговата посветеност за одбрана на верската слобода

Латинскиот и православниот патријарх на Ерусалим присуствуваа на состанокот во градот Хаифа на кој претседателот на Израел ја потврди својата посветеност за одбраната на слободата на вероисповед и богослужба во