Tag "Ирачки надзорен одбор"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата прими меѓурелигиска група од Ирак

На 29 март 2017 година пред Генералната аудиенција папата Фрањо ги прими претставниците на делегацијата на Ирачкиот надзорен одбор и Папскиот совет за меѓурелигиски дијалог. „Вашата посета претставува вистинско братско