Tag "Ирак нунциј"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Апостолскиот Нунциј во Ирак е позитивен на КОВИД – 19

На само неколку дена пред Апостолската посета на папата Фрањо на Ирак нунцијатурата во Багдад објави дека Апостолскиот нунциј во Ирак е позитивен на КОВИД – 19