Tag "интегрирање"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата Фрањо во Прато: Прифаќање и достојна работа за секого

Папата Фрањо ја започна пасторалната посета на италијанската област Тоскана од Прато, град кој се претвори во симбол на емиграцијата и трудовата експлоатација.