Tag "институција"

Врати се на почетна
Ватикан

Подржувајте чесна економија во борбата против корупцијата

„Ваша обврска е да се стремите кон хуманизација на економијата, комбинирајќи ја ефикасноста и солидарноста. Ставајте го секогаш човекот во центарот, а не парите.