Tag "Институт за култура Свети Иван Павле II"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо го благослови новиот Институт за култура Свети Иван Павле II

Папата Фрањо на 18 мај испрати писмо со благослов на новоформираниот Институт за култура Свети Иван Павле II. на Папскиот универзитет Свети Тома Аквински.