Tag "Институтот за промовирање на млади новинари"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Да ја бараме искреноста која доаѓа од Светиот Дух

Папата се сретна со повеќе од 300 студенти, поранешни студенти и предавачи на Институтот за промовирање на млади новинари од Германија основани пред 50 години.