Tag "институот Иван Павле II"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата до Паглија: Наведнете се над раните на човештвото

Папскиот институт Иван Павле II за проучување на бракот и семејството и Папската академија за живот „настојува на обновен начин околу продлабочувањето и ширењето на учителството