Tag "инклузивни општества"

Врати се на почетна
Свет

Монс. Ауза: Борбата против тероризмот бара создавање на инклузивни општества

Неопходно е “да градиме мостови, а не ѕидови“, за да го спречиме паѓањето на младите во мрежата на тероризмот. Оваа порака ја упати постојаниот набљудувач на Светиот Престол во ООН,