Tag "иницијатива „Scholas Occurentes“"

Врати се на почетна
Ватикан

Кога некое општество го крие Бога, тогаш ги отфрла и луѓето

Кога некое општество го крие Бога, тогаш се отфрлаат луѓето, истакна папата Фрањо по повод претставувањето на иницијативата на светската воспитна мрежа