Tag "иницијатива Светлината на Витлеем"

Врати се на почетна
Свет

Екуменска молитва за мир со пламен од Витлеем

На 19 и 20 декември црквите во Летонија беа просветени од светлината на мирот, чиј пламен доаѓа од базиликата на Рождеството Христово во Витлеем.