Tag "Индијана Џонс"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Ковчегот на Заветот и Успение на Пресвета Богородица

Дева Марија, Новиот ковчег на заветот, достојно е пренесена во живеалиштето на Севишниот.