Tag "индиски бискупи"

Врати се на почетна
Свет

Сестрите на Мајка Тереза: Нема да го напуштиме Јемен

Загриженост, гнев и болка поради подмолниот напад изразија индиските бикупи, соберени на генерално осбрание во Бангалор, говорејќи за крвопролевањето кое се случи на 4 март во Аден,