Tag "имот"

Врати се на почетна
Ватикан

Ватиканските финансиски извештаи за 2014 година

Консолидираниот финансиски извештај за 2014 година на Светиот Престол покажува дефицит од 25,6 милиони евра, бројка што е близу до минатогодишните 24,4 милиони.