Tag "Имола"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо: Пиј VII, човек на единство и љубов дури и во време на борби и поделеност

Папата Фрањо се сретна со ходочесниците од бискупиите Чезена-Сарсина, Тиволи, Савона-Ноли и Имола по повод 200-годишнината од смртта на папата Кјарамонти, кој беше затворен речиси три години во времето на