Tag "имиња"

Врати се на почетна
Ватикан

Имињата на злите луѓе не се запишани во Божјата книга

Бог никогаш праведниците не ги остава, додека оние кои сеат зло како непознати небото не ги памти нивните имиња – рече Светиот Отец  во проповедта на светата Литургија на 8